The menu has downgraded. It is at the bottom of this page.

 FORSIDE

 INFO

 

 BESTILLING

 TV KLIP

 ANMELDELSER

 KURSUS/FOREDRAG

 
  Ugens opskrift
  Fedtfattig Mad
  Max. 30 Minutter
  Sund Frokost 
  Sundt men godt  (NY BOG)
  Tips
  Links
 
 

 

 



Min uddannelse ligger langt tilbage , hvor der endnu blev uddannet kolde og varme smørrebrødsjomfruer.
Jeg er blevet uddannet på Grand Hotel i Odense og restaurant- Frank A i Odense - der dengang var en førsteklasses spiserestaurant. Her var det sådan at man ikke skelede mellem det varme eller kolde køkken, du skulle bare kunne det hele, og det var en fordel for alle os der blev uddannet her, for så fik vi lært det hele.
For mig er det at lave mad noget spændende, sjovt og altid en udfordring . Jeg tilbringer meget tid i mit køkken og trives godt med at finde på nye opskrifter, eksperimentere med allerede oprindelige ting , eller bare se hvad jeg har i skabe og skuffer som kan bruges.

Når jeg er i et køkken , får det mig til at føle mig som en kunstner, og det gør jo det hele meget sjovere. Jeg kan bruge mine ideer og kreativitet som jeg har lyst og det er altid spændende at se hvad resultatet bliver.
Jeg mener f. eks. at det er en kunst at få lidt til at se ud af meget, og det behøver ikke være dyre råvarer, det skal bare være således at det bliver en fornøjelse at sætte sig foran maden og skulle spise det.

Husk: Det er jo øjet der spiser først.

For mig er køkkenet det vigtigste sted i huset, et samlingssted for hele min familie og vores venner, og jeg synes det er dejligt at være sammen om at tilberede maden, hygge samtidig og evt. nyde et glas vin mens maden bliver færdig.
Kort sagt det at lave mad skal være noget hyggeligt, som alle kan være sammen om.

For: Hvor svært kà det være?
 

Har du spørgsmål, kan du evt. skrive til :

Dorte Asbjørn
Ørsbjergskov 7  - 5591 Gelsted

Tlf.: 6449 1005  - mail: gomad@dorteasbjorn.dk

CVR-/SE-nr 26706866



 

                       Copyright © Dorte Asbjørn 2003