
Min uddannelse ligger langt tilbage , hvor der endnu
blev uddannet kolde og varme smørrebrødsjomfruer.
Jeg er blevet uddannet på Grand Hotel i Odense og restaurant- Frank A
i Odense - der dengang var en førsteklasses spiserestaurant. Her var
det sådan at man ikke skelede mellem det varme eller kolde køkken, du
skulle bare kunne det hele, og det var en fordel for alle os der blev
uddannet her, for så fik vi lært det hele.
For mig er det at lave mad noget spændende, sjovt og altid en
udfordring . Jeg tilbringer meget tid i mit køkken og trives godt med
at finde på nye opskrifter, eksperimentere med allerede oprindelige
ting , eller bare se hvad jeg har i skabe og skuffer som kan bruges.
Når jeg er i et køkken , får det mig til at føle mig som en kunstner,
og det gør jo det hele meget sjovere. Jeg kan bruge mine ideer og
kreativitet som jeg har lyst og det er altid spændende at se hvad
resultatet bliver.
Jeg mener f. eks. at det er en kunst at få lidt til at se ud af meget,
og det behøver ikke være dyre råvarer, det skal bare være således at
det bliver en fornøjelse at sætte sig foran maden og skulle spise det.
Husk: Det er jo øjet der spiser først.
For mig er køkkenet det vigtigste sted i huset, et samlingssted for
hele min familie og vores venner, og jeg synes det er dejligt at være
sammen om at tilberede maden, hygge samtidig og evt. nyde et glas vin
mens maden bliver færdig.
Kort sagt det at lave mad skal være noget hyggeligt, som alle kan være
sammen om.
For: Hvor svært kà det være? Har du spørgsmål, kan du evt. skrive til : Dorte Asbjørn Ørsbjergskov 7 - 5591 Gelsted Tlf.: 6449 1005 - mail:
gomad@dorteasbjorn.dk
CVR-/SE-nr 26706866
|